EKK 2015

2016-01-22 · h2p · En kompis kompisQuitter.se

nya servern

Förra året var en toppenår för föreningen! Det har tillkommit många nya funktioner i Qvitter och det är mycket fler användare på Quitter och GNU social-nätverket nu. Antalet instanser växer hela tiden. Exempelvis finns Quitter.no, Quitter.nu, Gnusocial.no och Anarchy.social som drivs av vår systerförening kollektivet0x242. Quitter.is och Quitter.es ansvarar MMN-o för. Men det finns många fler: laMatriz, Quitter.im, Quitter.cat, Gnusocial.de, Gnusocial.ch osv osv. Jättekul!

Vi har köpt en begagnad men mycket snabbare server som dessutom har mindre energiförbrukning. Serverbytet innebar att vi i lugn och ro kunde uppdatera operativsystemet och ändra till mycket bättre backup-lösning.

nya servern

Vi är väldigt tacksamma för att hälften av föreningens årliga utgifter för el och uppkoppling täcktes av donationer!  Det är fantastiskt att så många runt om i världen gillar det vi gör och bidrar. I år ska vi bli bättre på att skicka upp tack-mejl till alla som donerar!